Verhuizen, bouwen, onderhouden.

Snel bouwen. Sneller groeien. Supersnel laden .

Kies voor een professionele website die supersnel laadt. Zet een groter deel van je websiteverkeer om in betalende klanten en scoor hoger in zoekmachines. Dit kan allemaal snel en eenvoudig met WordPress.

$

Waarom kiezen wij voor WordPress?

Wij kiezen voor WordPress omdat het een zeer eenvoudige manier van nieuwe inhoud toevoegen is. Dat kun je allemaal doen zonder ook maar iets te weten over HTML, CSS of enige andere programmeertalen. Waardoor het ook voor jezelf makkelijker is. 

Daarnaast heeft WordPress ook erg veel beveiligingsupdates en functies. Het is het meest gebruiksvriendelijk en dat hebben wij graag. Een ander voordeel aan WordPress is dat je sneller hulp kunt vinden op het internet. Doordat WordPress veel add-ons en pluggins heeft is eigenlijk alles wel mogelijk. Dus ook zelf dingen maken is een stuk gemakkelijker. Het laatste is dat WordPress het meest bekende CMS-systeem is en wij er dus op vertrouwen dat zij nog lang zullen bestaan en dus niet binnen enkele jaren weg zal zijn.

SEO geoptimaliseerd   Direct online

Divi. Gratis bij elke website: Eenvoudige drag-and-drop builder.

Bij WASOE krijg je DIVI altijd gratis bij elke website. Het meest populaire WordPress-thema ter wereld en de ultieme WordPress-paginabuilder

Divi is meer dan alleen een WordPress-thema, het is een volledig nieuw platform voor het bouwen van websites dat de standaard WordPress-berichteditor vervangt door een enorm superieure visuele editor. Zowel ontwerpprofessionals als nieuwkomers kunnen er van genieten, waardoor u spectaculaire ontwerpen kunt maken met verrassend gemak en efficiëntie.

Premium thema  Optimale snelheid