Gebruiksvriendelijk, modern, snel.

Uw webshop in de beste handen.

Kies voor een professionele webshop die supersnel laadt. Zet een groter deel van je websiteverkeer om in betalende klanten en scoor hoger in zoekmachines. Dit kan allemaal met onze E-commerce Hosting Oplossing en Magento of WordPress als CMS.

$

Waarom kiezen wij voor Magento?

Ongeacht de grootte van uw bedrijf, wij kunnen uw online winkel maken met enkele basisfuncties van Magento en overschakelen naar een geavanceerde aangepaste versie wanneer uw bedrijf sneller gaat.

Magento is speciaal ontwikkeld als e-commerce-oplossing, het biedt veel geweldige functies die ontwikkelaars helpen om met gemak een gebruiksvriendelijke e-commerce-website te bouwen.

SEO geoptimaliseerd   Direct online

Waarom kiezen wij voor WordPress?

Wij kiezen voor WordPress omdat het een zeer eenvoudige manier van nieuwe inhoud toevoegen is. Dat kun je allemaal doen zonder ook maar iets te weten over HTML, CSS of enige andere programmeertalen. Waardoor het ook voor jezelf makkelijker is. 

Daarnaast heeft WordPress ook erg veel beveiligingsupdates en functies. Het is het meest gebruiksvriendelijk en dat hebben wij graag. Een ander voordeel aan WordPress is dat je sneller hulp kunt vinden op het internet. Doordat WordPress veel add-ons en pluggins heeft is eigenlijk alles wel mogelijk. Dus ook zelf dingen maken is een stuk gemakkelijker. Het laatste is dat WordPress het meest bekende CMS-systeem is en wij er dus op vertrouwen dat zij nog lang zullen bestaan en dus niet binnen enkele jaren weg zal zijn.

SEO geoptimaliseerd   Direct online

Full managed Magento hosting bij WASOE.

Combineer de kracht van Magento 2 met het hosting platform van WASOE en zet een volgende stap in SEO, performance en conversie. WASOE is er voor ambitieuze Magento webwinkels en is geschikt voor alle versies.

Met onze razendsnelle SSD Servers zorgen wij voor de beste performance van jouw Magento webshop. Ook bieden wij de beste service van Nederland. Sterker nog, wij durven wel te zeggen dat er geen hosting in Nederland kan concurreren met onze service.

Beste service van Nederland  Hoge performance