Wat is ‘Content’?

We zijn ontwikkelaars, wij houden van technologie en innovatie. Waarom ons?

Als wij u vertelde dat wij allen verslaafd zijn aan visuele inhoudt, zou u ons dan geloven? waarschijnlijk niet.

De waarheid is dat wij constant bezig zijn met het checken van onze telefoon omdat het een bepaalde rust creëert in onze hersenen. Het vergt veel moeite om erachter te komen waarom wij dit doen. Gelukkig zijn wij daar de experts in en kunnen wij u goed vertellen hoe de klant zich gedraagt en waarom klanten bepaalde handelingen uitvoeren.

‘Visual content marketing’ is een strategische marketingaanpak gericht op het creëren en verspreiden van waardevolle, relevante en consistente inhoud om een ​​duidelijk omschreven publiek aan te trekken en te behouden – en uiteindelijk om winstgevende acties van klanten te stimuleren.”

Neem contact op met Jose voor een enthousiast gesprek.

Mob. +31 (0) 6 13 97 61 64

Phone. +31 (0) 85 13 02 712

hello@wasoe.com

Visual Content Creation

‘Visuel content creation’ is de bijdrage aan elke vorm van media. Dit is vooral het geval in een digitale wereld. Het maken van ‘content’ kan het bijwerken van een website, het bloggen en zelfs het toevoegen van foto’s aan een site omvatten. Het kan ook online commentaar, beheer van sociale media-accounts en zelfs het bewerken van gedigitaliseerde media omvatten voordat het wordt gepubliceerd.

Enkele van onze vele verantwoordelijkheden:
Videomarketing
• Conceptontwikkeling
• E-commerce consulting
• Ontwikkelen van productstrategieën / bedrijfsmodellen
• Concept- en designproducten met productecosystemen
• Zorg voor UX-ontwerp voor meerdere apparaten (mobiel, hardware, web, software)

Euclideslaan 60, 3584 BN Utrecht

Wij creëren menselijke ervaringen in een digitale wereld en beginnen met de belangrijkste vraag; ‘Waarom’. Menselijke interactie is wat een merk verbindt met zijn publiek, wat een winnende strategie creëert en wat ons drijft, dag in dag uit.

Content makers

Nieuwsorganisaties zijn misschien wel de grootste content makers ter wereld. Social media heeft voor grote veranderingen gezorgd in de traditionele nieuwsuitzendingen. Wij spelen op deze grote veranderingen in en noemen onszelf content scheppers.
Wij kunnen u helpen om de beste resultaat bij uw doelgroep te genereren door het behalen van uw eigen doelen en ambities. Wij richten ons op uw doelgroep en creëren gepersonaliseerde en onderscheidende content.

Recent work.

wasoe

Benieuwd naar onze prognoses voor uw bedrijf? Neem gerust contact met ons op voor een enthousiast gesprek!

NEED HELP?